13 Kasım 2012 Salı

KRD Group Emet Thermal Palace Projesi

Krd Group uzun yıllardan beri siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti verebilmek için yurt içinde ve yurt dışında farklı çalışmalar yapmaktadır.

Bu çalışmaların ve araştırmaların sonucunda yepyeni projeler geliştirmiştir. Tüm bunların yanında asıl hedef ilklere imza atabilmek ve şimdiye kadar yapılmamış olanları yapmaktır. Bunu başarabilmek için elemanlarına gerekli eğitim seminerleri vermektedir.

Bunları yaparken de müşteri memnuniyetini hedeflemektedir. Krd Grup yepyeni projelerini hizmete sunarken tatil beklentisini tam anlamıyla karşılamak hedeflenmektedir. Tatil enerjinizi artıracak sizleri mutlu kılacak ve özel hissettirecek ayrıcalıklı hizmetler sunulmaktadır.

Sağlık merkezinde yer alan jet duş yüzme havuzları sıcak su havuzları,  aynı zamanda açık kapalı spor merkezleri,  fıtness salonu,  Türk hamamı,  cilt bakım odaları, hydro masaj, kuaför hizmetleri ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor.

Bunun yanında kabareler, skeçler,  akşam eğlenceleri,  fasıllar da sizlere hizmet vermek için hazırlanan projelerden bazıları.  Bu termal de devre mülk hizmeti de veriliyor. Ve devre mülk ile sizleri her yıl tatil düşünme derdinden kurtarıyor.

22 yorum:

  1. Mayıs ayında Yalova Termal Palace bizde üye olduk ve 2 haftalık devremülk aldık. Arkadaşlar çok prim yapacağını söylediler ve şimdiden %35 kazanmış durumdayım. Tesisin açılmasını dört gözle beklemekteyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha çok beklersin kardeşim

      Sil
    2. O tesis açılmaz kardeş kandırıyorlar sizi binlerce madur var dolandırıcı bunlar kanmayın

      Sil
  2. Emet Termal Resort ile ilgili bilgi alabilir miyim kalanlar yorumlarını paylaşırlar sa çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inanmayin yalan dolan hepsi.binlerce kişiyi madur etmişler

      Sil
  3. Krd Group Emet Termal Resort ile ilgili bilgi alabilir miyim kalanlar yorumlarını paylaşırlar sa çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. Şifalı Sular için düşünüyorum aslında. Herkesin dilinde bu Acaba krd group termal tesislerini öneren var mı?

    YanıtlaSil
  5. Krd Group Emet termal resort projesi ile ilgili tüm müşterilerimizin yorumları için teşekkür ederiz.

    Tüm Geri Bildirimler sitemizde yer alacaktır.

    YanıtlaSil
  6. Emette tatilimi yaptim para herşey bir yanada bunca zamanlık sedef hastalığım 8 aydir daha nüks etmedi 2 ay sonra yine gideceğim kütahya emete mükemmel bir su herşeyden önelisi teşekkürler krd group

    YanıtlaSil
  7. Varsa (var mı)pulun herkes kulun;yoksa pulun dardır yolun (A)
    Varlıklı kişilerin herkes buyurduğu altındadır,
    parası ile istediklerine egemen olabilirler.
    Yoksul kişilere ise kimse aldırmaz,onlar kendi
    işlerini ve sorunlarını kendi başlarınıa çözerler.

    Gamze KASAP:090 507 119 90 29
    Gamze.Kasap@Groupsud.com.tr
    GÖN:Bülent AKBAŞ,Ailesi

    YanıtlaSil
  8. 83 yaşındaki Alzheimer hastası kadının elini öpecekleri yerde 15 yıllık sözleşme imzalatan, noterden ihtarname çekildiğinde adreslerinde bulunamayan, kaşelerindeki vergi no'dan taratıldığında ticaret kaydı olmayan, sürekli adres değiştiren organize bir dolandırıcılık şirketi. Şifatur, Uygar Emet diye sözleşme yapıp adresleri fake çıkan, bir geliri ve evi bile olmayan yaşlı kadınların cebindeki 50 TL parasına göz diken şebeke...Bir de onların tiyatrocu, entel sakallı, deri çantalı, kravatlı, siyah parlak ayakkabılı satış elemanları herif müsvetteleri ve ekürisi bakımlı karılar, sizlerin de nineleri, dedeleri umarım hizmet ettiğiniz bu dolandırıcılar tarafından dolandırılırlar...Yasal işlemlere gelince, biz hamlemizi yaptık ve sizi bekliyoruz. Yaşlı anamızı babamızı sizin gibi dolandırıcılara yedireceğimizi ve borcun bize miras kalacağını zannediyorsanız alacağınız sadece işaret ve orta parmak arasında sıkıştırılmış bir başparmak olacaktır.

    YanıtlaSil
  9. Siz ne biçim insanlarsınız yalancı, düzenbaz, sahtekar, nerde görülmüş eve gelip para istemek, madem ki büyük şirketsiniz nerde sizin banka hesaplarınız? Dünyadaki en büyük yalancı şirketsiniz, kimse inanmasın bu üçkağıtçılara....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizi dolandirdilar maaşa icra getirdiler. Nasil bir yol izleyebiliriz

      Sil
  10. Tüyap kitap fuarındaydık. Bir görevli bize tatil çekilişine katılmak ister misiniz diye sordu. Kabul ettik. Daha sonra Bizi arayıp hediye tatil kazandığımızı söylediler ve Bizi çağırdılar.7 de eyüp te masal adlı Bir gemide Bizi ağırladılar bize başts çok iyi ağırladılar. En fazla. 2 saat sürer dediler ama 3buçuk saat gemiyi bilerek yanaştırmayıp limanda beklettiler. Ysrım saat sonra bunların niyetinin devre mülk satmak olduğu anlaşıldı. Oradaki görevlilerin büyüük psikiolojik baskıları sonucu Bir sözleşmw imzalattılar ama parayı diğer sazanlar gibi ödemedik salı günü tapuda ödeyecektik.Donradan sözleşmede geçen üyeliğimizin yapılmadığını öğrendik. Daha sonra evde şikayetlere baktık iptal ettik. Daha,sonra bize telefon yoluyla "iptal ederseniz 2500tl sini ödemek zorundasınız" falan diye Bizi korkuttular. 6 ay geçti fıss Yok. Bu arada bu Bir çekiliş Değil herkesi çekiliş diye kandırıp devre mülk saatırıyorlar
    TELEVİZYONDA VEYA BAŞKA BİR YERDE GÖRDÜĞÜNÜZ DEVRE MÜLKLERE HEMEN ATLAMAYIN %90I DOLANDIRICI BUNLARIN

    YanıtlaSil
  11. Bizi de dolandirdilar ve su an maaşa icra getirdiler nasil bir yol izleyebiliriz. Ve telefon ettigimizde iptal ettiklerini soylemislerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüketici mahkemesinde şikayette bulunun Bir de Avukat tuttuğunun avukat masrafları onlara odetin. Emsal davalar var zaten bakıp görebilirsiniz

      Sil
    2. Tüketici mahkemesinde şikayette bulunun Bir de Avukat tuttuğunun avukat masrafları onlara odetin. Emsal davalar var zaten bakıp görebilirsiniz

      Sil
    3. Devremülk ve tüketicileri koruma derneği irtibata geçsin bu dernek mağdurlar tarafından kuruldu size yardımcı olacaklar avukatlara para kaptırmayın.

      Sil
  12. Hepsi sahtekar ve yalancılar. 21 bin tl. Taksitle senete imza attım.700 tlsini ödedim. İptal ettirmek istesiğimde 5 bin tl ödemeniz gerekmektedir dediler. Resmen sizinle dalga geçiyorlar. Kimsenin canı yanmasın. Bir sürü insanın sırtından para kazanıyorlar. Haram zıkkım olsun.birde her yıl kullansqk da kullanmasaydı 400 tl aidat ödenecekmiş. Gittiğimizde ise yesek de yemesek de 900 tl yemek parası ödeyecekmişiz. Gerçekleri öğrenmem geç oldu ama bu sahtekarlat para ödemicem. Hukuk yolunda savaşıcam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devremülk tüketicilerini koruma derneği lütfen irtibata geçsin arkadaşlar mağdurlar tarafından kuruldu dernek adres sancaktepe sarıgazi internetten ulaşa bilirsiniz.ucretsiz dosyanızı hazırlayıp tüketici mahkemesinde davanızı artırın kazanılmış örnek davalar var.

      Sil
  13. Titanium's Tittlers - Tintler - Tintler - Tintler - Tintler - Tintler - Tintler - Tintler
    Tintler is a solid solid solid titanium 3d printer solid solid solid suunto 9 baro titanium solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid solid titanium tv solid gold titanium alloy solid solid solid solid solid titanium sheet solid solid $8.99 · ‎In stock

    YanıtlaSil